Udendørsinventaret skal være en naturlig del af fællesarealerne

I det offentlige rum, hvor mennesker har deres daglige gang, skal inventaret både være funktionelt, flot og fremtidssikret. Det er vi eksperter i at levere hos Flexys.

Et cykelstativ er ikke bare et cykelstativ. Og et plankeværk er ikke bare et plankeværk. Materialer, funktionalitet, udseende og kvalitet er afgørende for, om udendørsinventaret opfylder brugernes behov. Og det er ligeledes afgørende for, om udendørsarealet er rart for brugerne at befinde sig i.

Hos Flexys har vi over 10 års erfaring med at levere eksklusivt udendørsinventar i høj kvalitet, hvis funktionalitet og smukke udseende fungerer både nu og i fremtiden. I samarbejde med arkitekter og entreprenører finder vi frem til netop de af vores produkter, som passer til det pågældende udendørsareal.

Det gælder eksempelvis Fælledkanten i København, hvor vi i tæt samarbejde med Sjælsø Management og Danielsen Urban Landscape leverede en række af vores produkter med design baseret på ny nordisk funktionalisme, som er i tråd med området og arkitekturen.

Inventar i samspil med arkitekturen

Fælledkanten er en ny grøn bydel i København, hvor den pulserende storby møder den vilde natur. Det er inkorporeret i både boligernes interiør og eksteriør. Derfor skal det naturligvis også skinne igennem i fællesarealernes inventar.

Flexys har leveret inventar til gårdarealet, kælderen og kantzonerne, som ikke alene opfylder dagligdagens behov for beboerne. Inventaret bidrager også til oplevelsen af den ny nordiske funktionalisme, der inviterer naturen indenfor, som ejendommens arkitektur er funderet i.

Et eksempel på dette er vores Keep Overdækning til beboernes cykler. Designet er funktionelt, samtidigt med at det kombinerer bylivet og naturen med en beklædning af trælameller og grønne sedumtage. Vi har ligeledes leveret vores eksklusive plankeværk Fence2, der består af søjler med træreglar og beklædning i vedligeholdelsesfrit Thermowood. Plankeværket sikrer privatliv og minimalt indkig til naboen, alt imens træbeklædningen sikrer naturens tilstedeværelse på beboernes terrasser.

Skal I bruge udendørsinventar af høj kvalitet og gennemtænkt design til jeres næste entreprise?

Når I vælger Flexys som leverandør af udendørsinventar får I eksklusive produkter i høj kvalitet, hvis funktionalitet og smukke udseende fungerer både nu og i fremtiden.