Kontor og byinventar

Lidt om os …

Vores samarbejde med nogle af Danmarks førende arkitekter, gør, at vi til stadighed kan levere professionelle og flotte løsninger til byrummet. Vi kalder det også “designing living spaces” – nemlig at kreere løsninger til miljøer, hvor mennesker har deres daglige gang. Vi forsøger at gøre dette med respekt og hensyn, idet vi lytter efter de behov, vores kunder må have.

Flexys Design er grundlagt i Aarhus i 2006 og vi har i dag et værdifuldt samarbejde med mange danske og udenlandske aktører.

Vores produktprogram omfatter overdækninger herunder cykelskure, cykelstativer, hegn og carporte samt meget andet.

Frank Lenschow

Indehaver, salg
+45 5089 8360
frl@flexys.dk

Anne Kjølseth

Marketing, økonomi
+45 3042 8891
akj@flexys.dk

Henning Roesgaard

Projektledelse
+45 2624 1068
hro@flexys.dk

… og vores værdier

Vi skal fortsat glædes ved at være kreative og konstant udfordre det eksisterende. Vi skal til stadighed sætte os højere mål med henblik på at opnå konstant forbedring og vi skal have de organisatoriske evner til fortsat at forandre og udvikle os.

Vi er her for at skabe værdi for vores kunder. Vi skal være innovative og levere æstetiske og funktionelle produkter.

Vi arbejder ud fra nogle overordnede værdier, der er vores fundamentale ideal og således hjertet i virksomheden:

KVALITET OG PÅLIDELIGHED

Vi anvender udelukkende de bedste materialer og stræber efter at levere den samme høje kvalitet hver gang og til aftalt tid. Vi skal stræbe efter at gøre tingene rigtigt og konstant søge perfektionisme i alt, hvad vi foretager  os.

PROFIT OG VÆKST

Profit er en forudsætning for vores eksistens. For Flexys Design skal profit være et middel til at nå vigtigere overordnede mål og et middel til selvfinansieret vækst. Målet er til stadighed at forbedre og udvikle os i enhver henseende, hvorigennem vækst er en naturlig konsekvens.

INNOVATION

Vi tror på forandring, udvikling og konstant forbedring af alt, hvad vi beskæftiger os med. Vi er ikke tilfredse med status quo. Vi vil konstant udfordres såvel internt som af kunder og samarbejdspartnere.

ÆRLIGHED OG INTEGRITET

Ærlighed og ubetinget integritet er en grundregel hos os. Vi mener, at det er vigtigt at forstå vores kunders behov. I tilfælde af, at vi laver fejl, skal vi erkende det, rette fejlen og lære af det.

Presse

Hos Flexys Design er vi glade for – og stolte over – enhver god omtale i medierne. Vi vil naturligvis gerne dele dette med vores kunder, og har derfor forsøgt at samle de udgivelser i pressen, der vedrører Flexys og/eller vores produkter.

God læselyst!.